Kommentare til Bryllupskage med hindbær og Toblerone (Bryllupslagkage)

se opskriften her

  -  2016-10-03 21:29:31
kan man bage og ligge kagen sammen og så fryse den så den barer skal op og pyntes

Elisabeth  -  2014-04-29 16:44:43
Er der andre end mig, der har haft svært ved bundene? Synes bare det bliver til en klump, når jeg pisker mel, majsstivelse og bagepulver i æggesnapsen! Og ja, jeg har pisket æggeblommerne til de er næsten helt hvide. Hvad kan man gøre?

vibeke  -  2013-05-12 18:18:31
Hvad har jeg mon gjort forkert. Jeg har chokoladebundsdej nok til to bunde!!

Tanja  -  2012-12-04 19:41:29
Opskriften virker godt nok lidt rodet/uoverskuelig. Jeg tror at jeg vil anvende tobleronecremen og så finde en anden hindbær mousse. Måske nogle nøddebunde.....Jeg vil smide de sammenlagte kager i fryseren og tage dem ud dagen før de skal anvendes hvor jeg vil pynte dem færdig om aften med fondant mv. Hvis andre har foreslag modtages de med kyshånd.

Anna-Marie  -  2012-09-15 13:22:18
Super dejlig kage med enkelte rettelser. Har lavet den til både bryllup og dåb. Til hindbærmoussen brugte jeg 5 dl drænet yoghurt og 5 blade husblas. Når kagen er lagt sammen kommes et vådt, hårdt opvredet viskestykke over (må ikke røre kage bunden). Jeg har brugt Hvid chokalademousse i stedet for smørcreme (500g hvid chokalde og ½ l fløde)

  -  2012-08-20 13:15:07
Meget skuffet over kagen. Syntes den var kedelig pga. meget tørre og kedlige bunde. Fyldet dog lækkert, men næste gang tror jeg, at jeg vælger købebunde. Til jer der er bange for at hindbærmoussen er for flydende, så brug græsk yoghurt. Jeg undlod smørcremen. Istedet blandede jeg flormelis og glukose sirup i marcipanen. Det gør den nemmere at arbejde med og konsistensen bliver også pænere. Det er et Mette Blomsterberg fif. Hindbærmoussen farver heller ikke igennem. Til 200 g marcipan skal der blandes 100 g flormelis og ca. 25 g glukose sirup.

Joan  -  2012-04-22 16:08:57
Hvor meget marcipan skal man ca. bruge? ...og hvor høj kakaoindhold skal der være i chokoladen man bruger?

Janne  -  2011-08-23 22:10:37
Pris for ingredienser er ca 10 kr per person man laver til. Hvis man køber roser og pynt istedet for selv at lave det skal det tillægges prisen.

  -  2011-07-29 11:24:31
der skal bruges EN LITER PISKEFLØDE til 500g hindbær!! Det kan være derfor mange af jer oplever den bliver for "smattet" Husk at piske fløden godt, lige inden det bliver til smør

Jørgen  -  2011-07-28 10:56:49
Med hensyn til hindbærcremen dræn youghurten ,hvis man bruger frosne bær så tø dem op i en sigte så den værste væde er væk. Jeg bruger fondant, så er det vigtigt at smørcremen dækker specielt hindbærcremen da der er syre i.

tina  -  2011-07-04 12:41:55
jeg har også lavet den, og den blev god. Jeg brugte fondant og marcipan-halvt af hver. Synes bare man kunne skifte den røde creme igennem og senere på aftenen blev den noget smattet- hvad mon gik galt?

ellen  -  2011-06-07 16:18:42
Jeg brugte sugarpasta i stedet for marcipan nem at arbejde med

ellen  -  2011-06-07 16:16:26
Har bagt denne kage til min datters bryllup for 2 år siden første gang for bryllupskage for mig. Jeg fandt dog opskriften et andet sted Kageportalen. Den er vikelig god og nem at lave.

  -  2011-02-05 21:16:22
Jeg har billeder af bryllupskagen. Dog kun med overtræk, lavede til 200 i sommers og skal lave igen i næste uge. Kan sende billeder på mail eller de kan ses på FB

Bodil  -  2011-01-05 00:13:45
Jeg ville rigtig gerne se et billede af kage, da jeg står og skal vælge mellem at lave en selv eller købe en

Berit  -  2010-08-14 19:38:46
Kan vi så få nogle billeder af denne kage????? Mangler inspiration via billeder til at forstå hele fremgangsmåden. Tak :-)

  -  2010-06-07 23:38:46
jeg har lavet denne kage 2 gange, til min søster´s bryllup og sidste år til min veninde´s, Dog var hindbæren skiftet ud med jordbær. dette kan bestemt også anbefales. :o) til sommer skal jeg også lave den til min bror´bryllup. Det er en kage man bestemt ikke synes klæber i ganen som mange bryllups kager gør.. :o)

  -  2010-04-12 23:22:13
Hindbærcremen blev også tynd første gang jeg lavede den...jeg forsøgte mig i stedet med at indkoge hindbærene, for at få noget af væsken væk...det virkede super godt...jeg skal lave kagen igen nu, til min lille nevøs barnedåb...første gang jeg lavede den var til mine forældres sølvbryllup :)

  -  2010-02-15 16:46:19
Rigtig god kage. jeg skal lave den for 4 gang til et bryllup og har også lavet den til dåb og fødselsdage. Den er et hit hver gang. Jeg har lavet en med hindbær og jordbær og beggedele er lige gode. For at hindbærcremen ikke bliver tynd er det en god ide at bruge en meget tyg yougurt.

Ellen  -  2010-01-22 12:53:36
Super god opskrift, jeg vil dog hellere bruge fondant i stedet for marcipan. Det er nemmere at arbejde med og er ikke så sødt.

Christina  -  2010-01-12 18:36:38
Overvejer om dette skal være kagen til mit bryllup til sommer. Er der nogen der kan fortælle hvad prisleje den ligger i? (Vi skal være ca. 65 personer)

Helle Ditlevsen  -  2009-12-29 21:19:06
Hejsa jeg kan varmt anbefale denne kage, jeg lavede den til et bryllup for 125 personer, og jeg undlod, noget af opskriften fordi ægteparet ville undlade chokoladen/brune lagkagebunde. MEN desforuden, lavede jeg dobbelt så meget crem med fløde i. Der kom marcipan udenpå og det smagte bare super godt, og friskt..... For at gøre denne kage(som bryllupslagkage til 125 personer) billigere brugte jeg jordbær istedet for hindbær, og tilsatte lidt mere vanilie/sukker, fordi den ikke skulle blive sur. Kommentarer til nedestående.... min "jordbær"crem blev ikke ved med at være flydende, og smørcremen gjorde noget godt syntes "VI", og ikke for sød men super lækker. Har lavet den til en fest med kollegaer også, og har dog også til sommer i sinde at lave en igen :) Kærlig hilsen Helle

kaka  -  2009-12-19 12:18:56
Hindbærmoussen var ikke så god... hvd kan man gøre for det bliver mindre flydene?

Mette  -  2009-05-30 11:06:40
Det er bare den lækreste bryllupskage....Lavede den til min datter og svigersøns bryllup ;) Det var en stor succes, og stykket de gemte til 1.års bryllupsdag, kom i fryseren og var ganske god erfter optøning... KAN KUN ANBEFALES!!

Miriam  -  2009-05-04 12:13:51
Vi har prøvet at lave kagen. Synes den var superlækker. Vi brugte dog ikke de bunde der er nævnt, men derimod nogle lagkagebunde min mor har opskriften på. Og så puttede vi et eller andet andet ovenpå. Kan ikke huske hvad det var. Men den blev rigtig lækker. Så den skal vi bruge til mit bryllup til sommer.

Rikke  -  2009-03-25 03:42:04
Den lyder rigtig lækker, og kan læse at rigtig mange har prøvet at lave denne kage. Er der så ikke en der har mulighed for at ligge et billed ind? Man "spiser" med øjnene.

Annie  -  2008-09-14 10:04:17
utrolig lækker kage - bundene blev lidt tynde, men ellers en helt igennnem super kage. Hverken for sød eller for tør

Betty  -  2008-08-04 17:35:55
Skulle lige se hvad der var af bryllupskager og vupti denne kom frem denne har jeg og den kommer fra kageportalen.dk der er også en bedre opstilling af opskriften...... (o;

  -  2008-07-15 10:55:35
Det er 3. gang jeg skal lave kagen til bryllup.. Den er bare super lækker og ikke klæbrig, som jeg synes mange andre bryllupskager er.

Marianne  -  2008-05-23 21:49:46
Kagen var super, men ikke som bryllupslagkage, som jeg mener skal være mere tung og "klæg" i det. Mere en almindelige lagkage, og ikke så pæn med både mørke og lyse bunde :o(

Eva  -  2008-02-21 14:29:26
Vi lavede en lagkage til børnefødselsdag med en lys bund, herefter et lag Toblerone-creme, en mørkl bund i midten, herpå hindbærmoussen og til sidst en lys kagebund. Den blev pyntet med flødeskum og revet chokolade. Totalt hit ved både børn og voksne. Flere har bedt om at få en kopi af opskriften.

Tigermouse  -  2008-01-26 18:03:05
Kagen er en klassiker - har lavet den til både bryllupper og fødselsdage - den går altid rent ind! Hvis man ikke vil have den for sød, kan sukkeret i hindbærmoussen undværes. :)

Randi  -  2007-09-25 11:50:51
Super kage, dog meget sød.

  -  2007-04-16 15:13:09
Det var en himmels kage!!

  -  2007-04-16 15:10:08
meget lang kage og den smager dårligt brudden kastede op.

  -  2007-02-22 20:40:29
hvid toblerone kan stærkt! anbefales

Susanne  -  2005-01-01 01:01:01
er det bedre at brug drænet yougurt til hindbærcremen?

Hanne  -  2005-01-01 01:01:01
En superlækker kage!! Jeg lavede den til mit bryllup og har gentaget succesen til fødselsdage - med en enkelt kage og uden marcipan, men med flødeskum og glasur.

Trine  -  2005-01-01 01:01:01
Hvor meget marcipan skal man bruge?

Charlotte  -  2005-01-01 01:01:01
Kagen smager fin, men kunne smage bedre så hmm prøv en anden opskrift...

Bettina  -  2005-01-01 01:01:01
Rigig god kage. Vi samlede den om fredagen, hvor vi skulle bruge den om lørdagen. Men den smagte bedre søndag, så lad den lige stå et døgnstid på køl, inden i kommer marzipan på

Heidi  -  2005-01-01 01:01:01
I stedet for smørcremen, lavede jeg en tyk hindbærmarmelade....det var super!!

Anne-Marie  -  2005-01-01 01:01:01
kom ca. 5 blade husblas i

Maria  -  2005-01-01 01:01:01
Hindbærcreme blev ved med at være flydende!!